torsdag 10 februari 2011

Äntligen

Jag har boat i TV-rummet både dag som natt sedan i måndags...sängen har inte funkat då både "täppa" och hosta tog över så fort huvudet hamnade på kudden - i soffan har det varit halvsittande ställning även nattetid...men nu ÄNTLIGEN mår jag bättre - fy bubblan vilken förkylning jag åkte på...

..idag har jag njutit och myst med gamla härliga inspirerande tidningar och gott kaffe...i massor...medans snön yrt utanför - vet ni hur underbart det är att börja känna smak igen!!!

I morgon ska "stora" killen flytta till sin lilla stuga. Han är idag "sambos" med ett syskonpar men ska ÄNTLIGEN få hyra sitt eget lilla bo....så i helgen blir det några turer till honom med prylar och möbler...åhhh, det ska bli kul...

Njut av torsdagskvällen alla goa, kramar Anette

3 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen, att halvsitta i soffan med nästäppa!! Fy, vad det är trist..skönt att du har haft en bättre dag idag. Tidningarna o fikat ser mycket angenämt ut!
  Lycka till med sonens flytt, ta hand om dig!

  KRAM Tina

  SvaraRadera
 2. Härligt att du är på bättringsvägen. Jobbigt det där med hosta men då är det tur att man har en soffa som man kan sova i;)

  Ljuvliga fotografier som alltid.

  Önskar dig en skön torsdagskväll

  SvaraRadera
 3. Skönt att du börjar bli bättre!
  Vilka fina bilder på fina saker, tidningar och en god latte?
  Älskar fatet med stenar;)

  Kram Helena

  SvaraRadera