torsdag 24 februari 2011

Kyla

Burrr ... här vaknade vi upp till -29 grader i morse!!!
Japp, jag har skrivit rätt och jo, jag bor i Stockholm. ... helt otroligt vad det "bet" i kinderna när jag åkte till jobbet i morse...en annan sak som jag har uppmärksammat när jag har varit och handlat de sista dagarna är att det har stått några sparkar utanför affären ... det är ju bara sååå häftigt tycker jag då dessa är VÄLDIGT sällsynta här hemma.  Jag brukar numera bara se dem när man är uppe i fjällen ...




HURRA, HURRA i morgon är det fredag och på kvällen ska vi in till Gamla Stan och äta i en av 1600-tals valven ... det ska bli så mysigt!!!

Vill samtidigt välkomna alla nya läsare som hittat hit - jättekul tycker jag!!!

Ha det allra bäst allihopa, kramar Anette

9 kommentarer:

  1. Härligt bildcollage, du har gjort!
    Hos mig har det börjat töa nu..inte en sekund för sent. Låter som en trevlig restaurang, kan du kanske skriva var du varit sen, alltid kul med tips från säker källa..

    Ha en skön fredag och helg! Kram Tina

    SvaraRadera
  2. Det är inte klokt vad kallt! Sparkar utanför affären måste vara en väldigt ovanlig syn - men idyllisk :)

    Härliga bilder du visar. Så ljusa och fräscha!

    Jag önskar dig en härlig fredag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Hei,en hilsen fra Norge!
    Nydelig blogg du har!
    Ønsker deg en fin dag!
    Goe klem fra Sol

    SvaraRadera
  4. Hej! tassar in här hos dig, villken fin sida du har ♥ Ha en fin helg! kramiz Jessica

    SvaraRadera
  5. brrr vad kallt det låter...

    Ha nu en underbar helg

    SvaraRadera
  6. ujujuj sååå kallt brrr..i city va det - 16 och det va isis tyckte jag..men snart så är våren här...tack för din fina kommentar :)))

    SvaraRadera
  7. Hej, jag har en liten hemlis angående Waldemarsuddekrukorna. Vad jag förstår så bor du i Stockholmområdet och vet att man kommer kunna fynda dom till mycket bra pris på ett ställe framöver. Själv har jag hela mitt hem fyllt av dessa fantastiska krukor och använder dom både till salta pinnar, har mina köksredskap i dom och framförallt så har jag ju blommor i dom. Då jag inte riktigt kan avslöja än vart du kommer kunna köpa dessa krukor så ska jag försöka komma ihåg att återkomma till dig när det närmar sig. Men det blir i Augusti så håll ut och var ute i GOOOD tid för kön kommer ringla lång. Det var ett litet fredagstips från mig.Trevlig helg önskar Pållan

    SvaraRadera
  8. Hejsan!
    Är en finlandssvensk kvinna, som gärna följer med din fina blogg. Så kul att läsa vad du skriver och se dina mysiga foton.
    Har själv en omfattande renovering av mitt gamla hus på gång ute på landet i södra Finland. Pust vilken röra här är och så jobbigt att samtidigt leva mitt i alltihop men tills vidare har mina visioner om hur det ska bli haft övertaget.. :-)
    En fin lördag önskar
    Kicke :-)!

    SvaraRadera
  9. Oj vilken härlig blogg! Fina bilder och inspirerar a lot! Tack! Ha en trevlig fortsatt söndag! / Helena

    SvaraRadera